Plante care purifică aerul
Plante care purifică aerul, un element care nu ar trebui să lipsească din casa ta. În ultimul timp, florile au ajuns să fie necesare vieții tale de zi cu zi. Un buchet cu flori îți va face întotdeauna ziua mai bună, dar hai să vedem ce beneficii aduc plantele la ghiveci pentru sănătatea ta. Ți-am pregătit acest articol pentru a-ți prezenta câteva plante care purifică aerul, plante pe care ar trebui să le ai în camera ta, atât pentru aspectul plăcut, cât și pentru numeroasele avantaje pe care ți le pot oferi.
Plante care purifică aerul pentru tine și familia ta doar de la Flori de Lux!
Vrei să aduci un plus de culoare locuinței tale? Vrei ceva elegant, dar clasic? Te-ai gândit la o floare, dar nu știi ce să alegi? Iată câteva plante care purifică aerul și s-ar pătrivi perfect pentru tine:  

Crinul păcii

Crinul păcii este o plantă cu efecte pozitive multiple asupra sănătății tale. Cunoscut și sub numele de Spathiphyllum wallisii, crinul păcii este o plantă purificatoare a aerului din casa ta, având capacitatea să elimine substanțe toxice provenite din fumul de tigară, acetonă, amoniac, benzen sau xilen. În plus, Spathiphyllum-ul aduce o stare de bine și te ferește de razele emise de aparatele electrocasnice. Dacă te întrebi care e mediul cel mai potrivit pentru această plantă, află că o poți păstra oriunde, chiar și în dormitor. Spathiphyllum-ul poate avea rol și de dezumidificator acolo unde uminiditarea atmosferică atinge un nivel ridicat. Comandă crinul păcii de la FlorideLux pentru tine și familia ta și nu va trebui să îți faci griji pentru livrare!  
Plante care purifică aerul
Comandă plante care purifică aerul de la Flori de Lux și ai livrare imediată!

Zamioculcas

Zamioculcas este o altă plantă cu rol în purificarea aerului. Aceasta este originară din Tanzania și este cunoscută sub denumirea de "bijuteria Zanzibarului". Frunzele sale au un aspect lucios, fiind veșnic verde. La fel ca și Crinul păcii, zamioculas-ul ajută la purificarea aerului din medii închise. În anul 2014 a fost realizat un studiu de către Universitatea din Copenhaga care a demonstrat capacitatea acestei plante de a elimina compuși toxici precum benzen, toluen, xilen și altele din aer. Planta zamioculcas este foarte apreciată de către designerii de interior pentru aspectul său plăcut, frunzele cărnoase, cerate, în culoarea verde aprins și de aceea poate fi cadoul potrivit pentru tine!
Plante care purifică aerul
Flori de Lux îți oferă cadouri și surprize la fiecare comandă. Intră pe site și află noile noutăți!

Monstera

Monstera este probabil cea mai des întâlnită plantă de apartament, fiind cunoscută și sub numele de filodendron. Aceasta este o plantă cățărătoare, cu frunze mari, lucioase și care poate să ajungă până la patru metri înălțime. Monstera are un rol semnificativ atât în reîmprospătarea aerului din casă, cât și oxigarea camerei. De asemenea, Monstera este ușor de îngrijit, indiferent dacă se află în lumina directă a soarelui sau nu. Aceasta se potrivește de minune cu mobilierul și decorul casei tale, oferind constant o senzați de umiditate în cameră, lucru care, vara, te poate încânta mai mult decât ai crede.
Plante care purifică aerul
Comandă cele mai frumoase flori de la Flori de Lux

Aglaonema

Aglanema aduce atât avantaje, cât și dezavantaje. Dacă ar fi să analizăm efectele pozitive pe care le are această plantă asupra noastră, ne vom referi la importanța pe care o are Aglaonema pentru puritatea aerului din cameră. Planta ajută la reducerea stresului, îmbunătățește starea de spirit și purifică aerul din interior, reducând conținutul de substanțe nocive.  Totodată, dacă alegem Aglaonema pentru apartamentul nostru, va trebui să avem grijă deoarece sucul și fructele de pădure ale sale sunt periculoase.  
Plante care purifică aerul cu felicitare cadou pentru tine de la Flori de Lux!

Areca

Areca este o specie de pamier ce provine din zonele tropicale precum Malaezia sau Madagascar. Este foarte întâlnit în birouri, având frunze lungi, bogate și elegante, care pot ajunge până la 3 metri. Areca are un beneficiu major: absoarbe substanțele toxice din încăperi, precum xilenul sau toluenul, purificând aerul din încăpere. Bucură-te de un decor exostic în casa ta și comandă plante care au grijă de sănătatea ta. Flori de Lux le livrează oriunde în România în mai puțin de 24 de ore!
Flori de Lux are grija de tine și sănătatea ta. Comandă plante cu livrare în aceeași zi!

Howea

Howea este o altă plantă tropicală, un palmier originar din Madagascar care ne va încânta cu aspectul său exotic. Planta are tulpini înalte și subțiri, lungi, elegante și frunze mari, în formă de pieaptăn. Howea ajută la împrospătarea aerului și este recomandată teraselor deschise, însă într-un loc ferit de razele soarelui pentru că nu suportă lumina directă.
Comandă plante de la Flori de Lux și vor fi ale tale în mai puțin de 24 de ore!

De unde cumpăr plante care purifică aerul

Flori de Lux îți pune la dispoziție o gamă variată de flori, de la buchete și aranjamente cu flori de vis, până la plante de apartament sau cadouri dulci. Bineînțeles că la Flori de Lux vei găsi și plante care purifică aerul și mai mult decât atât, le livrează chiar la ușa ta! Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.floridelux.ro și să alegi florile preferate. Noi vom prelua comanda și ne vom ocupa de coletul tău. Produsele ajung în siguranță la tine în mai puțin de 24 de ore! Nu uita de beneficiile Flori de Lux:
  • Flori proaspete
  • Cadouri deosebite
  • Poză martor pe e-mail
  • Livrare oriunde în România de luni pana duminica
  • Felicitari elegante pentru orice comandă
  • Ambalare de lux pentru cadouri de neuitat
  • SMS și e-mail confirmare livrare în timp real
  • Discounturi de fidelitate
Contactează-ne pentru livrare flori la domiciliu oriunde: 0372740106, 0722560914 Whatsapp:0722394904 contact@floridelux.ro www.floridelux.ro – comandă flori online www.coroane.ro – coroane funerare cu livrare oriunde www.cosuridelux.ro – livrare cosuri cadou la domiciliu Dă-ne like și follow pe social media: https://www.facebook.com/florariafloridelux https://www.youtube.com/user/floridelux http://instagram.com/floridelux.ro  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *